Brobygning

Er du på rette vej? Og er du bevidst om dine personlige styrker?

Vi tilbyder et forløb til dig, som vil vide mere om dig selv, og som ønsker at lære hvordan man kombinerer faglighed og personlighed, hvilket kan fungere som et solidt grundlag for fremtidigt valg af uddannelse og/eller job.

Vi mener nemlig, at man ved at kende sig selv godt får langt nemmere ved at:

  • navigere blandt andre mennesker
  • håndtere mange forskellige opgaver
  • bruge sine personlige styrker

Vores forløb tager udgangspunkt i en kompetencetest, som illustrerer adfærd, trivsel og motivation, hvilket kan hjælpe dig, når du ønsker at søge job, som matcher din faglighed og personlighed. Måske har du allerede besluttet dig for hvilken uddannelse eller branche du ønsker at arbejde med – her kan vores forløb give et fingerpeg om hvilken funktion samt hvilken type opgaver du vil trives bedst med. 

Vi bygger bro mellem uddannelse og arbejdsmarkedet, og tilbyder dig værktøjer, som kan sikre din egen trivsel i kommende job.

Se udtalelser fra elever fra tidligere forløb nedenfor.

Hvorfor vælge os?

Forløbet indeholder:

✔ Personlig kompetencetest

✔ Kendskab til dine personlige evner

✔ Individuelle coachingsamtaler

✔ Arbejdsrelaterede kommunikationsværktøjer

✔ Redskaber til at gøre elevatortalen autentisk

✔ Gode råd til trivsel og motivation

✔ Nyttige tips til CV, ansøgninger og selve jobsamtalen

Brobygning

Vi fokuserer på at hjælpe unge med at finde deres vej videre. Det kan både være fra gymnasie til videregående uddannelse eller mellem studerende og virksomheder.

Det er altså ikke uddannelsesretningen, som er afgørende. Det afgørende er at kunne udnytte dit eget talent/DNA endnu bedre.

Brug af testværktøj

Testværktøjer har den effekt, at svarene giver et ”objektivt” billede af testpersonen. Der er således ikke andre, der sidder og gør sig til ekspert på din profil. Samtidig er det effektivt og man sparer mange coachingtimer ved at bruge testværktøjer.

Ligeledes er vi i Zibrandtsen Consulting opsatte på, at flere lærer testværktøjer at kende, idet 80% af større virksomheder i dag anvender testværktøjer i rekruttering. Viden om hvordan man effektivt kan anvende sin profil i jobsamtaler er derfor også en stor sidegevinst.

Udtalelser fra studerende

Praktiske informationer

Hvordan kommer jeg i forløb hos jer?

Kontakt os på tlf. 20 48 24 19 eller lone@zibcon.dk Du er også velkommen til at kontakte os for at afdække om forløbet er noget for dig og kan gøre dig dygtigere.

Hvornår kan jeg begynde?

Ring til os – så kan vi fortælle dig, hvornår og hvor der er mulighed for at starte.

Hvad gør jeg, hvis jeg stadig er i tvivl?

Du er meget velkommen til at sende en mail til info@zibcon.dk eller kontakte os på mobil 20 48 24 19 – så kan vi snakke om det.

Kontakt os

Send en uforpligtende besked til os – så svarer vi inden 48 timer.