Talentudfoldelse for unge

Ung og på den rigtige vej? Mon de allerede kender egne talenter?

Vi tilbyder kursus til unge +18 år, som vil vide mere om sig selv, og blive mere opmærksomme på at kombinere faglighed og personlighed til en solid platform for fremtidigt valg af uddannelse og/eller job. Ved at kende sig selv godt – kan man nemlig langt nemmere navigere blandt andre mennesker og opgaver samt få glæde af sit talent på en helt ny måde.

Vise og kloge folk siger, at fremtidens talent bl.a. er evnen til at samarbejde, men ved man som ungt menneske uden særlig joberfaring, hvordan man samarbejder?

Med et kursus hos os –  finder de unge ud af det – og træner det! Se udbyttet på videoerne nederst på siden.

Hvorfor vælge os?

Forløbet indeholder

  • Introduktion om vigtigheden af kompetenceudvikling og værktøjer
  • Test af egne personlige kompetencer med personlig tilbagemelding på testen (Personligt kompetencekort)
  • Tips og anden nyttig viden om arbejdsmarkedet og arbejdsgivere
  • Øvelse i at skrive ansøgninger og CV samt træning i at gå til samtale (”elevatortalen” og styrker/svagheder)
  • Forløbet afsluttes med endnu en personlig samtale, hvor alle trådene samles

Brobygning

Vi fokuserer på at hjælpe unge, som skal finde deres vej videre. Det kan både være fra gymnasie til videregående uddannelse, eller mellem studerende og virksomheder. Det er ikke uddannelsesretningen, som er afgørende. Det afgørende er at kunne udnytte eget talent/DNA endnu bedre. Vi kalder det brobygning

Kurser afholdes pt på Copenhagen Business school.

Individuelle forløb
Individuelle forløb afholdes i vores lokaler i Rødovre, Rødovrevej 265, 1 sal, 2610 Rødovre.

Brug af testværktøj

Testværktøjer har den effekt, at svarene giver et ”objektivt” billede af testpersonen. Der er således ikke andre, der sidder og gør sig til ekspert på den unges profil. Samtidig er det effektivt og man sparer mange coachingtimer ved at bruge testværktøjer. Ligeledes er vi i Zibrandtsen Consulting opsatte på, at flere unge lærer testværktøjer at kende, idet 80% af større virksomheder i dag anvender testværktøjer i rekruttering. Viden om hvordan man effektivt kan anvende sin profil i jobsamtaler er derfor også en stor sidegevinst.

Udtalelser fra studerende

Praktiske informationer

Hvordan kommer man i forløb hos os?

Kontakt os på tlf. 20 48 24 19 eller lone@zibcon.dk Du er også velkommen til at kontakte os for at afdække om forløbet er noget for dig og kan gøre dig dygtigere.

Hvornår kan man begynde?

Ring til os – så kan vi fortælle dig, hvornår og hvor der er mulighed for at starte. I individuelle forløb har vi normalt kun 1 – 2 ugers ventetid. Vi er ret fleksible i forhold til at finde tider – også enkelte aften/weekendtider.

Hvad gør jeg, hvis jeg stadig er i tvivl?

Du er meget velkommen til at sende en mail til info@zibcon.dk eller kontakte os på mobil 20 48 24 19 – så kan vi snakke om det.

Kontakt os

Send en uforpligtende besked til os – så svarer vi inden 48 timer.

Lone har givet mig en stærk faglig og kompetencemæssig sparring i forbindelse med jobsøgning. Hun er fantastisk dygtigt til at afklare dine kompetencer og undervise i nye redskaber til at styrke din personlige profil.

Anders Scharff
Studerende, CBS