Stressforløb for private

Vi tilbyder individuelle og bæredygtige stressforløb til mennesker, som er ramt af stress, eller som føler, at de er på vej til at få stress.

Stress kan komme fra både jobbet, privatlivet eller en kombination af begge dele.  Det er ikke det samme, som stresser os alle sammen, fordi vi er forskellige. Den forskellighed har vi dyb respekt for, hvorfor vores forløb er baseret på et personligt kompetencekort, individuelle samtaler og fokus på lige præcis din situation og din personprofil.

Vi har en høj succesrate og altid kursister, som bliver i stand til på egen hånd fortsat at træne sig til et liv i balance. På kort tid kan vi hjælpe dig tilbage til en hverdag, hvor du igen kan mærke energi og glæde, således at du enten kan beholde dit job eller vende tilbage til et nyt.

Vi tror på, at vi skal handle os ud af stress ved se på vores egen adfærd og omgivelser for systematisk at ændre ting, så hverdagen giver mening og sikrer, at vi ikke bliver stresset igen. Vi kan nemlig ikke sådan ændre på andre  – men på vores egen adfærd, således at vi passer på os selv.

Forløb

Forløbet hos Zibrandtsen Consulting indeholder en introduktion, en test over dine egne personlige kompetencer og 2 til 5 individuelle coachingsamtaler. De individuelle samtaler afholdes normalt en gang ugentlig med træningsopgaver imellem.

På introduktionen fortæller vi om selve forløbet og om nogle af de fysiske og psykiske ting der sker hos os, når vi er stressede. Samtidig fortæller vi om nogle af de værktøjer, vi tilbyder i forløbet. Vores testværktøj gennemgås naturligvis også. Dernæst aftaler vi separat det næste møde, så det også passer ind i din kalender. Det er også på første måde, du kan mærke efter, om der er kemi og grundlag for et positivt samarbejde.

I Zibrandtsen Consulting bruger elementer fra positiv og kognitiv psykologi, coaching, MRT, Napoleon Hill og praktisk erfaring fra HR i forskellige virksomheder/organisationer.

Brug af testværktøjer

Stress er en tilstand, som er usund for kroppen og i visse tilfælde kan føre til fysiske sygdomme. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt komme ud af stresstilstanden. Ved at anvende test får vi hurtigt afklaret dine talenter, som kan bruges til at komme ud af stress. Ved at kende dig selv endnu bedre, vil du også kunne passe meget bedre på dig selv fremover. Når vi anvender test er du samtidig dig selv med til at give svar på dine udfordringer – og  der er ikke nogle andre, som forsøger at være ekspert på dine udfordringer.

Praktiske informationer

Hvordan kommer jeg i forløb hos jer?

Kontakt os på tlf. 20 48 24 19 eller info@zibcon.dk. Du er velkommen til at kontakte os for at afdække om mener, at forløbet kan hjælpe dig.

Hvornår kan jeg starte?

Vi har normalt kun 1 – 2 ugers ventetid. Vi er ret fleksible i forhold til at finde tider, der passer dig. Vi har også enkelte aften/weekendtider.

Hvor afholdes møderne?

Alle møder afholdes på vores kontor i Roskilde, Pulsen 5, 4000 Roskilde. Der findes parkering, og Roskilde Station ligger ca. 20 minutters gang herfra. Bus 202A går lige til døren.

Hvad gør jeg, hvis jeg stadig er i tvivl?

Du er meget velkommen til at sende en mail til info@zibcon.dk eller kontakte os på mobil 20 48 24 19 – så kan vi snakke om det.

Kontakt os

Send en uforpligtende besked til os – så svarer vi inden 48 timer.

Jeg været utroligt glad for at være en del af Bridge Building projektet og for at have mødt dig – din entusiasme og dedikation til projektet har været smittende! Og jeg vil gerne dele en lille solstrålehistorie: I dag har jeg ”scoret” mit første visitkort fra en Novo Nordisk kommunikationsleder, som holdt et spændende foredrag, som inspirerede mig meget. Efter forelæsningen tog jeg mod til mig og pilede ned til tavlen og introducerede mig selv og takkede for det spændende foredrag og small-talkede om det spændende emne, som hun havde talt om. Og så spurgte jeg, om de mon havde internships til netop det projekt, idet jeg havde fundet det så spændende! Og det endte altså med jeg fik hendes visitkort og fik lov til at henvende mig og høre mere om projektet.En stor del af min succesoplevelse skyldes uden tvivl de mange gode råd og tips fra dig og Bridge Building projektet, så mange tak! Uanset om det skulle ende med et internship eller ej, føles i dag som en vaskeægte netværkssejr

Rebecca
Studerende 2019, CBS