Om os

Zibrandtsen Consulting drives af Lone Zibrandtsen, sammen med dedikerede partnere indenfor coaching, undervisning og mindfulness.

Vi trækker alle på vores viden og erfaring i erhvervslivet og mange af os har en baggrund i HR regi, som er en god ballast i forhold til at kende arbejdsmarkedets spilleregler – også når det handler om personlig udvikling og stress. Vi veksler mellem praktiske opgaveløsninger i virksomheder og konsulentrollen, hvilket giver os en helt opdateret viden – til gavn for alle parter.  

Vi ved, at vi er forskellige som mennesker. Vi angriber derfor også opgaverne individuelt.

Vi tror på at effektiv, personlig og bæredygtig robusthedstræning er en af de bedste veje til både at komme ”ud i” livet på – samt til at forebygge og behandle stress. 

Vi har kurser for både uddannelsesinstitutioner, virksomheder, kommuner samt for individuelle og arbejder altid for, at den enkelte får det optimale udbytte.

Ligeledes fokuserer vi på at hjælpe unge, som skal finde deres vej videre. Det kan både være fra gymnasie til videregående uddannelse eller brobygning mellem studerende og virksomheder.

Vi arbejder med tre grundsten i alt det, vi laver – nemlig certificerede typologi- og personlighedstest, metakognitiv- og positiv psykologi, samarbejdende coaching og tankesættet fra Napoleon Hills forskellige bøger. Dette kombineres med mere end 25 års erfaring med HR, ligesom vi løbende er ude i virksomheder, så vi altid forholder os til virkelighedens udvikling. Alle konsulenter / partnere er certificerede i testværktøjer og arbejder både på virksomheder og ude hos kunder- og samtidig i konsulentrollen. Denne tilgang sikre, at vores værktøjer passer til arbejdslivet i dag og at vores klienter altid får et brugbart og effektivt resultat.  

Vores passion er at sikre, at mennesker får et godt liv!

Vores fokus

”Think and grow rich” – er en bog der fokuserer på, hvad tankesæt kan gøre for ens arbejdsliv og privatliv. En bog, som i detaljer beskriver, hvordan det kendte ordsprog ”tro flytter bjerge” kan realiseres. I bogen skriver Napoleon Hill netop, at vi skal tro på os selv for at nå vores mål.

Vi tror stærkt på, at selvindsigt er en forudsætning for udvikling og at tro på sig selv. Derfor benytter vi certificerede test i alle vores forløb.

Vi har IKKE mulighed for at garantere fremtidig rigdom målt i kroner/ører – og dog: for vi kan hjælpe med at afdække den enkeltes potentialer. Og potentialet udgør en stor del af en succes – både for en virksomhed og den enkelte.

Kontakt os

Send en uforpligtende besked til os – så svarer vi inden 48 timer.