Om os

Zibrandtsen Consulting drives af Lone Zibrandtsen, sammen med dedikerede partnere indenfor coaching og mindfulness.

Vi trækker alle på vores viden og erfaring i erhvervslivet og mange af os har en baggrund i HR regi, som er en god ballast i forhold til at kende arbejdsmarkedets spilleregler – også når det handler om personlig udvikling og stress.

Vi ved, at vi er forskellige som mennesker. Vi angriber derfor også opgaverne individuelt.

Vi tror på at effektiv, personlig og bæredygtig robusthedstræning er en af de bedste veje til både at komme ”ud i” livet på – samt til at forebygge og behandle stress.

Vi har kurser for både uddannelsesinstitutioner, virksomheder, kommuner samt for individuelle og arbejder altid for, at den enkelte får det optimale udbytte.

Ligeledes fokuserer vi på at hjælpe unge, som skal finde deres vej videre. Det kan både være fra gymnasie til videregående uddannelse eller brobygning mellem studerende og virksomheder.

Vi arbejder med tre grundsten i alt det, vi laver – nemlig certificerede test, kognitiv /positiv coaching og tankesættet fra Napoleon Hills forskellige bøger. Dette kombineres med mere end 25 års erfaring med HR, ligesom vi løbende er ude i virksomheder, så vi altid forholder os til virkelighedens udvikling.

Vores passion er at sikre, at mennesker får et godt liv!

Vores fokus

”Think and grow rich” – er en bog der fokuserer på, hvad tankesæt kan gøre for ens arbejdsliv og privatliv. En bog, som i detaljer beskriver, hvordan det kendte ordsprog ”tro flytter bjerge” kan realiseres. I bogen skriver Napoleon Hill netop, at vi skal tro på os selv for at nå vores mål.

Vi tror stærkt på, at selvindsigt er en forudsætning for udvikling og at tro på sig selv. Derfor benytter vi certificerede test i alle vores forløb.

Vi har IKKE mulighed for at garantere fremtidig rigdom målt i kroner/ører – og dog: for vi kan hjælpe med at afdække den enkeltes potentialer. Og potentialet udgør en stor del af en succes – både for en virksomhed og den enkelte.

Kontakt os

Send en uforpligtende besked til os – så svarer vi inden 48 timer.

Jeg været utroligt glad for at være en del af Bridge Building projektet og for at have mødt dig – din entusiasme og dedikation til projektet har været smittende! Og jeg vil gerne dele en lille solstrålehistorie: I dag har jeg ”scoret” mit første visitkort fra en Novo Nordisk kommunikationsleder, som holdt et spændende foredrag, som inspirerede mig meget. Efter forelæsningen tog jeg mod til mig og pilede ned til tavlen og introducerede mig selv og takkede for det spændende foredrag og small-talkede om det spændende emne, som hun havde talt om. Og så spurgte jeg, om de mon havde internships til netop det projekt, idet jeg havde fundet det så spændende! Og det endte altså med jeg fik hendes visitkort og fik lov til at henvende mig og høre mere om projektet.En stor del af min succesoplevelse skyldes uden tvivl de mange gode råd og tips fra dig og Bridge Building projektet, så mange tak! Uanset om det skulle ende med et internship eller ej, føles i dag som en vaskeægte netværkssejr

Rebecca
Studerende 2019, CBS