Om os

Zibrandtsen Consulting drives af Lone Zibrandtsen, sammen med dedikerede partnere indenfor coaching og mindfulness.

Vi trækker alle på vores viden og erfaring i erhvervslivet og mange af os har en baggrund i HR regi, som er en god ballast i forhold til at kende arbejdsmarkedets spilleregler – også når det handler om personlig udvikling og stress.

Vi ved, at vi er forskellige som mennesker. Vi angriber derfor også opgaverne individuelt.

Vi tror på at effektiv, personlig og bæredygtig robusthedstræning er en af de bedste veje til både at komme ”ud i” livet på – samt til at forebygge og behandle stress.

Vi har kurser for både uddannelsesinstitutioner, virksomheder, individuelle så vel som kommuner, og arbejder altid for, at den enkelte får det optimale udbytte.

Ligeledes fokuserer vi på at hjælpe unge, som skal finde deres vej videre. Det kan både være fra gymnasie til videregående uddannelse, eller brobygning mellem studerende og virksomheder.

Vi arbejder med tre grundsten i alt det, vi laver – nemlig certificerede test, kognitiv /positiv coaching og tankesættet fra Napoleon Hills forskellige bøger. Dette kombineres med mere end 25 års erfaring med HR, ligesom vi løbende er ude i virksomheder, så vi altid forholder os til virkelighedens udvikling.

Vores passion er at sikre, at mennesker får et godt liv!

Vores fokus

”Think and grow rich” – er en bog der fokuserer på, hvad tankesæt og ”mind-set” kan gøre for ens arbejdsliv og privatliv. En bog som i detaljer beskriver, hvordan vores kendte ordsprog ”Tro flytter bjerge” kan realiseres. I bogen skriver Napoleon Hill netop, at vi skal tro på os selv for at nå vores mål.

Vi tror stærkt på, at selvindsigt er en forudsætning for udvikling og at tro på sig selv. Derfor benytter vi certificerede test i alle vores forløb.

Hos os har vi IKKE mulighed for at garantere fremtidig rigdom målt i kroner/ører… – og dog… for vi kan hjælpe med at afdække den enkeltes potentialer. Og potentialet udgør en stor del af en succes – både for en virksomhed og den enkelte.

Hvem er vi?

Lone Zibrandtsen
farver-profil-1

Stress- og HR Coach/partner for virksomheder og uddannelsessystemet. Har arbejdet med udvikling af mennesker i mere end 25 år, hvoraf mange år som HR chef i rejse- og vikarbranchen.

Er certificeret i Masters MPA & EASI, MBTI og certificeret innovationscoach og erhvervsguide.

Maiken Dahlgren Nielsen
Maiken

Stress og HR Konsulent for virksomheder og uddannelsessystemet.

Har arbejdet med uddannelse, udvælgelse, udvikling og fastholdelse af medarbejdere i mere end 25 år, både som HR Konsulent i konsulentbranchen og som underviser i profilværktøjer.

Er certificeret i Masters MPA, ACE & EASI. Merkonom i Personaleudvikling

Kontakt os

Send en uforpligtende besked til os – så svarer vi inden 48 timer.

Jeg har haft stor glæde af dette coach forløb, som har lært mig bedre at forstå alle de signaler jeg igennem tiden har overset og dermed er blevet syg af. Jeg ville dog klart ønske, at det var muligt at komme i endnu et forløb, når jeg tilbagevender til arbejdsmarkedet således, at jeg støttes i den positive proces, der er sat i gang. Når det er sagt, så forstår jeg ikke, at kurset ikke er et fast del af kommunens HR-politik således, at sygemeldinger og fyringer kunne undgås i langt større omfang!

Katja
Tidligere stressramt