Kender du dig selv? 

Det kan et kompetencekort hjælpe dig med at blive klogere på.

Stress er dette årtis store folkesygdom, og alt for mange af os rammes af sygdommen, som påvirker vores liv.  Hos mit kompetencekort.dk arbejder vi for at knække den stresskurve, og vores  bedste værktøj imod dette er… Ja, du har måske gættet det:  at udarbejde dit personlige kompetencekort. I det følgende kan du læse nogle af grundene til, hvorfor et kompetencekort er er værdifuldt værktøj i bekæmpelsen af stress.

Stress rammer forskelligt, fordi vi er forskellige som mennesker. Derfor udarbejdes kompetencekortet på baggrund af en personlighedstest, som viser de stærkeste indikatorer for din personlighed. Ud fra dine svar på nogle spørgsmål, hjælper vi dig med at finde frem til dine personlige styrker og udfordringer.  På denne måde får du altså inden for meget kort tid noget helt konkret at arbejde med, som passer til dig, og kun dig.

Vi har dyb respekt for forskellighed, og derfor er du med til selv at give svaret på, hvad der stresser dig,  og hvordan du kommer videre. Det er vigtigt for os, at du har dig selv med i processen, og ved at anvende test får vi hurtigt afklaret dine talenter, som kan bruges til at komme ud af stress. Samtidig er du  med til selv at give svar på dine udfordringer, og ingen andre forsøger at være ekspert på dig.

Ved at kende dig selv bedre, vil du også kunne passe meget bedre på dig selv fremover. Når du har fået udarbejdet et kompetencekort, hjælper vi dig med at forholde det til dig, og dit liv, så det bliver et værktøj du altid har med dig,  og som kan hjælpe dig med at træffe hensigtsmæssige beslutninger i din hverdag,  så vi sammen kan knække stresskurven i Danmark.

Kort og godt er et kompetencekort et værdifuldt værktøj, som kan hjælpe dig uanset, hvilken form for skillevej du står ved.  Kig her på siden under fanebladet kurser for at blive klogere på, hvad vi tilbyder.

 

Mange hilsner

Lone
PS: Et kompetencekort vil dermed være værdifuldt for dig gennem resten af dit liv, det må da være forsøget værd, ikke?!